Yolanthegate: Volgens Carlo Boszhard lag het aan het licht

15 december 2014 10:23 | actualiteiten | Door Televizier

© RTL Late Night

Carlo Boszhard denk niet dat Yolanthe Sneijder-Cabau iets aan haar gezicht heeft laten doen. Volgens de presentator lag het aan het slecht licht.

Vrijdag zat Yolanthe aan tafel bij RTL Late Night en menigeen schrok zich een hoedje. Het leek wel of Yolanth zich aan alle kanten had laten volspuiten met botox en fillers. De presentatrice/actrice zag er opgeblazen uit en haar lippen waren onnatuurlijk groot. Presentator Humberto Tan vroeg voorzichtig of Yolanthe veranderd was, maar dat ontkende de brunette.

Maar Carlo Boszhard nam het in Life 4 You op voor Yolanthe. Volgens hem ligt het allemaal aan de belichting bij RTL Late Night. ,„Het licht op de plaats waar Yolanthe zat in Late Night is echt niet goed. Het schijnt recht in je gezicht.”  Volgens Carlo zagen Marco Borsato, Ilse DeLange en Doutzen Kroes er in het verleden ook beroerd uit op die plek. Zijn oproep aan RTL: „Pas het licht op de plaats links naast Humberto aan.”

Irene Moors had ook een mening over de affaire: „Het is ook een bepaalde manier van opmaken, met zware wenkbrauwen en donkere lippen. Ook al zou er iets met haar gezicht gebeurd zijn... Soit.”

Luuk Ikink vond Yolanthe prachtig

Maandagochtend bleek 'Yolanthegate' de gemoederen nog steeds behoorlijk bezig te houden. Luuk Ikink schoof aan bij Koffietijd waar Quinty en Loretta uitermate benieuwd waren wat de RTL Late Night nieuwsduider van Yolanthe's vermeende verbouwing vond. Luuk verklaarde dat hij vóór de uitzending met Yolanthe had gesproken en dat ze er wat hem betreft prachtig uitzag. Ook hij gaf aan dat het licht misschien niet helemaal gunstig was, maar dat televisie sowieso een vertekend beeld geeft van de werkelijkheid. "Als iemand een screenshot maakt wanneer ik toevallig net m'n tong uit steek, levert dat ook iets geks op", aldus Ikink.

Binnenkort kunnen we zien of Yolanthe in haar nieuwe programma Expeditie Poolcircel ook al 'geholpen' was.

Meer over