Ready for the big stage

Ziggo Dome wederom thuisbasis voor finale The Tribute - Battle of the Bands

5 januari 2024 10:58 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Wie volgt Bouke Scholten op als winnaar van The Tribute - Battle of the Bands? Dat is de grote vraag die vanaf aanstaande zaterdag beantwoord gaat worden. En mooi nieuws voor de deelnemers: de finalisten staan ook dit seizoen op het grote podium in Ziggo Dome.

De vier finale acts staan op 12 april op het podium. Dat maakte concertorganisator MOJO vrijdag bekend.

Big stage

Twaalf tributebands gaan weer strijden tegen elkaar met als doel een optreden in de Ziggo Dome. Dit seizoen komt er muziek van van Elton John, Spice Girls, Frank Sinatra, Joe Cocker, Kool & The Gang, Bee Gees, Robbie Williams, Toto, Gloria Estefan, Guns N'Roses, The Blues Brothers en Creedence Clearwater Revival voorbij. En de winnaar wordt beloond met een concert van 1 uur in Ziggo Dome. 

Jury

Net als in de vorige seizoen is ook dit keer een jury van de partij met daarin Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Angela Groothuizen (Dolly Dots) en Spike (DI-RECT). Presentatie is in handen van Gerard Ekdom. Bouke & The ElvisMatters Band en Queen Must Go On wonnen de vorige edities. 

The Tribute - Battle of the Bands is vanaf 6 januari iedere zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. My Tribute to Elvis - van eerdere winnaar Bouke - volgt om 21:30 uur.

Meer over