Adverteren

In Televizier Gids

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden in Televizier? Kijk dan op bindinc-adverteren.nl, mail naar adverteren@bindinc.nl, of bel +31 (0)35 6726 900 (algemeen nummer).  

Op bindinc-adverteren.nl vindt u meer informatie over de tarieven, de oplage, profielschetsen, doelgroep en redactionele planning. Naast advertentiepagina's, shopping-pagina's en spotadvertenties biedt Televizier nieuwe mogelijkheden om extra opvallend te adverteren, zoals een outsert, spotadvertenties, een serie stills of een split cover.

Op Televizier.nl

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden op Televizier.nl? kijk dan op bindinc-adverteren.nl of neem contact op met:

Rogier Timofei
rogier.timofei@bindinc.nl
+31 (0) 6 118 014 22

Op bindinc-adverteren.nl vindt u meer informatie over de tarieven en bereikscijfers. Naast de standaard bannerformaten biedt Televizier.nl veel extra advertentie mogelijkheden zoals (nieuwsbrief) advertorials en billboards, maar ook homepage take-overs. Klik links in de subnavigatie voor een voorbeeld van een advertorial, billboard of hpto.

Sponsoring Televizier-Ring Verkiezing

Naast de mogelijkheden in Televizier en op Televizier.nl, kunt u ook de Gouden Televizier-Ring Verkiezing sponsoren. De Televizier-Ring is de grootste televisieprijs van Nederland en wordt elk jaar in oktober uitgereikt. Gedurende de maanden september en oktober zorgt deze verkiezing voor massale media-aandacht en een enorme vergroting van het bereik op onze site. 

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? kijk dan op bindinc-adverteren.nl of neem contact op met:

Rogier Timofei
rogier.timofei@bindinc.nl
+31 (0) 6 118 014 22