Voordeeluitjes

Pak deze aanbieding en geniet met het hele gezin van Slagharen!

6 juli 2021 08:05 | advertorial | Door Irma Tomas

© Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen is weer open! Dus ga op avontuur in het Wilde Westen van Slagharen en ontdek de meer dan 30 attracties en shows. En er valt nog veel meer te beleven met dit fantastische Voordeeluitje voor de topprijs van €199- voor 2 nachten.

In de spectaculaire attractie Free Fall kun je voelen hoe het is om gewichtloos te zijn wanneer je van 40 meter hoogte naar beneden suist. En in de achtbaan de Gold Rush ga je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer. Dat zijn nog maar twee van de meer dan dertig attracties die je tegenkomt op Slagharen. 

Aquapark Mexicana

Meer zin in water? Neem dan een duik in waterpark Aqua Mexicana met een verbluffend subtropisch zwembad inclusief tien glijbanen, bubbelbad en twee sprayparken. Even buiten het vakantiepark lokt de mooie natuur van het Vechtdal, een gebied dat perfect is voor lange wandelingen en fietstochten.

Pure familiepret

Een Voordeeluitje naar Slagharen staat garant voor pure familiepret! Een arrangement is te boeken vanaf slechts € 199,- en is inclusief dagelijkse toegang tot het park én het subtropisch waterpark! 

Dit is wat je allemaal krijgt:

2x overnachten

Incl. dagelijkse entree attractiepark

Incl. toegang tot Aqua Mexicana

Incl. bedlinnen

Incl. eindschoonmaak

Lazy sunday tot 18:00 uur (enkel bij vertrek op zondag)

Gratis parkeren

Meer over