Dutch Ridiculousness toont grappigste virals

4 december 2016 19:12 | advertorial | Door Televizier

Ridiculousness heeft na het succes in de Verenigde Staten een Nederlandse variant gekregen: Dutch Ridiculousness. In dit programma schotelt presentator Edson Da Graça samen met zijn co-hosts Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer de kijker de grappigste viral video’s voor.

Dutch Ridiculousness is de Nederlandse versie van de succesvolle Amerikaanse tv-show Ridiculousness. Iedere zondag zet presentator en komiek Edson Da Graça de gênantste, grappigste en bovenal leukste viral video’s voor de kijker op een rijtje. Dat doet hij overigens niet alleen, hij wordt bijgestaan door actrice Gaby Blaaser en acteur Joffrey Breeuwer.

Dutch Ridiculousness

Het Dutch Ridiculousness-trio nodigt wekelijks een bekende gast uit om de viral video’s samen mee te bekijken. Enkele namen zijn Ronnie Flex, Eva Simons en Kay Nambiar. Ook komen er allerlei bekende Vlamingen voorbij die samen met de presentatoren gieren om de geinige, schokkende en merkwaardige video’s.

#ridiculoussunday

Ook jij kan deel uitmaken van het Dutch Ridiculousness-team door MTV te laten zien hoe jij de zondag doorkomt. Laat jij je vriendin schrikken? Of hou jij meer van een smerig-eten-challenge met je vrienden. Post jouw ridiculousness op Instagram met #ridiculoussunday”.