Met voordeel naar Drs. Down

2 augustus 2017 14:31 | advertorial | Door Televizier

Ivo Niehe ontmoette voor zijn TV Show de Spaanse Pablo Pineda Ferrer, een man met Down syndroom die een universitaire graad behaalde. Dat inspireerde Niehe tot het schrijven van de theatervoorstelling Drs. Down. 

Het stuk vertelt het verhaal van Lucas, een jongen met Down, die graag naar de universiteit wilt. Lukt hem dat én helpt het om zijn droommeisje voor zich te winnen? 

"Filmisch muziektheater"

Drs. Down kent een bijzondere opzet en is een mix van zang, dans, video en spel. Dat resulteert in een ervaring die het best kan worden omschreven als filmisch muziektheater. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nando Liebregts en Rutger Messerschmidt, twee acteurs met het syndroom van Down. Daarnaast geven ervaren topacteurs Anne-Mieke Ruyten en Hugo Haenen acte de presence.

Herkenbaar

Het verhaal van Lucas wordt gekenmerkt door de herkenbare clichés en vooroordelen waar iemand met een handicap mee te maken krijgt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen en het aanbod om in te grijpen met plastische chirurgie. 

Online actie

Drs. Down is vanaf 12 augustus te zien in de Nederlandse theaters. Zin om een kijkje te nemen? Met Televizier kunt u online kaartjes bestellen tegen een speciale kortingsprijs met 25 procent voordeel. Ga naar de pagina van Drs. Down in DeLaMar, kies een datum naar keuze en vul de promotiecode TELEVIZIER08 in.  

Telefonisch bestellen

De actie is ook telefonisch beschikbaar: Bel 0900-33 52 627 (€1 per gesprek) onder vermelding van TELEVIZIER om telefonisch kaarten te bestellen. *Actie is boekbaar t/m 3 september voor alle rangen

Meer over