Teufel

Mooi beeld verdient een mooi geluid

17 april 2021 18:00 | advertorial | Door Jorrit van Broekhoven

© Teufel
Je favoriete series en films verdienen niet alleen een mooi beeld, maar ook een perfect geluid. Teufel geeft momenteel een flinke korting op verschillende geluidssystemen voor bij je tv.

De nieuwste televisietoestellen leveren een schitterend plaatje. Haarscherp beeld met meer detail en briljantere kleuren van ooit tevoren, en alles in een superdunne flatscreen.

Oogstrelend, maar jammer genoeg meestal niet oorstrelend. Het is namelijk haast onmogelijk om uit zo'n platte tv een behoorlijk geluid te laten klinken. Daarom gaat het mooie beeld vaak gepaard met blikkerig klinkende muziek en onverstaanbare spraak.

Zonde, maar gelukkig is er wat aan te doen. Er zijn allerhande oplossingen die je favoriete series en films het geluid geven dat ze verdienen.

Teufel

Teufel heeft al meer dan veertig jaar ervaring met geluid in de huiskamer. De Duitse luidsprekerfabrikant maakt geluidssystemen van hoge kwaliteit en heeft voor elke geluidswens een passende oplossing.

Zo zijn er huiskamervriendelijke luidsprekers die nauwelijks opvallen in het interieur tot complete geluidssystemen voor een echte thuisbioscoopervaring.

De producten van Teufel koop je direct van de fabrikant, kun je acht weken lang uitproberen en gratis retourneren. Op een aantal luidsprekersystemen geeft Teufel momenteel een aantrekkelijke korting.

 

Alles in één: Teufel Soundbar Cinebar One

Met een breedte van maar 35 centimeter is de Cinebar One klein van formaat, maar groot in geluid. Deze soundbar sluit je heel gemakkelijk aan op je tv, om direct te genieten van een aanzienlijk beter geluid. Spraak wordt weer verstaanbaar en dankzij de Dynamore Ultra-techniek vult het geluid de hele kamer. Je kunt de soundbar ook gebruiken om muziek van je smartphone te luisteren, bijvoorbeeld met Spotify.

De Teufel Cinebar One kost €269,99 en wordt gratis verzonden.

 

Microluidsprekers: Teufel Consono 25 Mk3

 

Voor een echt home cinema geluid dat van alle kanten komt, heb je aan de luidsprekers van je tv niet genoeg. De Consono 25 Mk3 is Teufels meest compacte home cinema surround set met vier onopvallende luidsprekers die je rond je favoriete kijkplek plaatst. Voor spraak is er de bredere centerspeaker, en de subwoofer - die je rustig uit het zicht kunt plaatsen - zorgt voor lage tonen met een krachtige impact.

Teufel geeft 6% korting op de Consono 25 Mk3 surround set. Hij kost €279,99 en verzending is gratis.

 

Cinemasound aan de muur: Teufel Columna 300 Mk2 5.1-Set M

Voor een strak en opgeruimd ogende home cinema maakt Teufel de Columna 300 Mk2 surround set. De compacte aluminium zuilluidsprekers kunnen direct aan de muur worden bevestigd. De centerspeaker plaats je boven of onder je flatscreen, aan de muur of op de meegeleverde houder. Ook bij deze set hoort een krachtige subwoofer met lage tonen voor het ultieme bioscoopgevoel.

Momenteel is de Columna 300 Mk2 5.1-Set M met een fikse korting van 20% te koop voor €399,99.

 

Net als in de bioscoop: Teufel System 4 THX

Deze luidsprekerset met THX-certificaat brengt de soundtracks en geluidseffecten die je kent uit de bioscoop naar je huiskamer. De luidsprekers zijn licht en modern vormgegeven, zodat ze ook optisch niet uit de toon vallen. De twee S 500 D dipoolluidsprekers bevestig je direct aan de muur voor een ruimtelijke weergave. Drie S 400 satellietspeakers en een slanke actieve subwoofer maken het systeem compleet.

Het Teufel System 4 THX is dankzij een korting van 15% nu te koop voor €849,99 en wordt gratis verzonden.

 

Helemaal compleet: Teufel Ultima 40 5.1.2-systeem met Dolby Atmos

Met deze set is je thuisbioscoop in één klap compleet. Het hart wordt gevormd door de Denon AVR-X1600H receiver, die als schakelcentrum dient tussen alle apparaten rond je tv en de acht meegeleverde luidsprekers. De vloerstaande Ultima 40 Mk3 zijn eersteklas hifi-speakers, die worden aangevuld met een bijpassende centerspeaker, twee boekenkastluidsprekers en een subwoofer. Twee satellietluidsprekers zorgen voor geluid dat van boven lijkt te komen: het driedimensionale Dolby Atmos in je woonkamer!

Met de 5% korting van Teufel haal je dit zeer complete systeem voor €1799,99 in huis.