WIDM-kandidaat Olcay Gulsen deelt haar geheimen

16 februari 2018 07:08 | advertorial | Door Televizier

© Michel Schnater

Olcay Gulsen gaat voor het geld in Wie is de Mol?. Regelmatig sneuvelen haar nagels, maar het liefst neemt ze afscheid van medekandidaten Simone en Stine, om zelf de finale te bereiken. Niet alleen in het spannende spelprogramma klimt Olcay naar de top. In haar nieuwe boek SuperOlcay geeft ze als ultieme girlboss van Nederland tips om een succesvolle zakenvrouw te worden. Benieuwd? Het boek bestel je hier.

Olcay heeft in het programma Wie is de Mol? altijd een duidelijke mening: of het nu gaat over Stines kleding, het penningmeesterschap of het verkiezen van geld boven vrijstellingen voor een andere kandidaat. De praatgrage girlboss lijkt op het eerste gezicht niet de ideale Mol – zou ze zoiets wel geheim kunnen houden? – maar gedraagt zich toch behoorlijk vreemd.

Wie is de Mol?

Zo benoemt ze zichzelf tot penningmeester, laat geld achter in een envelop op de markt, en kan een overduidelijk geparkeerde Molauto écht niet vinden. Bovendien moet ze vaak plotseling naar het toilet, terwijl ze een opdracht uitvoert.

RTL Boulevard

Veel kijkers vinden het overduidelijke Molacties, anderen vinden juist dat Olcay wel haar charmes heeft. Is ze kandidaat, of toch een zeer opzichtige Mol? Tijdens haar optredens in RTL Boulevard mag ze dit nog niet verklappen, maar gelukkig heeft ze nieuws dat ze wel mag delen om de Mol-vragen te kunnen ontwijken. Olcay brengt namelijk haar boek SuperOlcay – Hoe je met lef van niets naar de top komt uit. In het boek, dat je hier kunt bestellen, deelt ze haar geheimen voor succes: zo geeft ze lessen en tips aan jonge ambitieuze vrouwen die in haar hooggehakte voetsporen willen treden.

SuperOlcay

In SuperOlcay vertelt ze eerlijk en vol zelfspot hoe ze op eigen kracht internationaal modemerk Supertrash heeft opgebouwd. Dat ging met vallen en opstaan. Olcay groeide op als Waalwijks meisje in een problematisch gastgezin, maar werd uiteindelijk dankzij haar doorzettingsvermogen de ijzersterke powervrouw die ze vandaag de dag is.

Bestel SuperOlcay – Hoe je met lef van niets naar de top hier.

Meer over