Ziggo brengt je up-to-date met Game of Thrones-chatbot

30 juni 2017 10:02 | advertorial | Door Televizier

© HELEN SLOAN / HBO

Game of Thrones start 17 juli met een splinternieuw seizoen. Om dit te vieren én omdat je wellicht bent vergeten wat er allemaal is gebeurd komt Ziggo met de Guide of Thrones Messenger; een interactieve chatbot die je razendsnel up-to-date brengt.

Game of Thrones is een van de populairste series aller tijden. Helaas moest iedereen meer dan een jaar wachten op de nieuwe reeks. De kans dat je het een en ander bent vergeten is dan ook behoorlijk groot. Gelukkig komt Ziggo nu met een leuke oplossing: de Guide of Thrones Messenger.

Guide of Thrones Messenger

Met de Guide of Thrones Messenger ben je voor 17 juli weer helemaal op de hoogte van alle perikelen in en rondom Westeros. De interactieve chatbot geeft je korte samenvattingen over belangrijke momenten en personages uit de serie. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met verschillende soorten kijkers. Ben je klaar voor het nieuwe seizoen? Dan krijg je informatie mét spoilers. Ook is er voor beginnende kijkers informatie zónder spoilers beschikbaar.

Hoe werkt het?

De Guide of Thrones Messenger open je met je eigen account in Facebook Messenger. De interactieve gids begrijpt de emoji’s die je stuurt via de chat. Zo krijg je binnen no-time antwoord op allerlei prangende vragen. Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? De zevende reeks van Game of Thrones zie je vanaf 17 juli via Ziggo Movies & Series L en XL.

Ga hier naar de Guide of Thrones Messenger.

Meer over