Videoland

Deze 10 BN'ers doen mee aan Celebrity Apprentice

8 november 2021 11:24 | amusement | Door Irma Tomas

© Videoland
Rob Geus en Maxim Hartman zijn twee van de BN'ers die meedoen aan de Nederlandse versie van Celebrity Apprentice. De BN'ers moeten in het Videoland-programma laten zien wie de beste zakenman- of vrouw is. 

Donald Trump was 14 seizoenen lang te zien als gastheer van de Amerikaanse versie van The Apprentice. Destijds streden kandidaten voor een baan in het imperium van Trump. De BN'ers zijn niet uit op een baan, ze doen het voor de eer en om geld voor het goede doel De Nederlandse Donald Trump is de Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon, die we kennen van Dragons' Den

Catherine Keyl

De kandidaten die de uitdaging aan gaan zijn; realityster Michella Kox, artiest en ondernemer Bizzey, YouTuber Jessie Maya, artiest Sjaak, tv-maker en schrijfster Catherine Keyl, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur Justine Marcella, ex volksvertegenwoordiger Henk Krol, presentatrice en analist Anouk Hoogendijk en televisie-persoonlijkheid Maxim Hartman.

You're Fired!

Iedere week valt de deelnemer met de minste ondernemerskwaliteiten af. Diegene wordt keihard ontslagen. De opnamen van Celebrity Apprentice zijn pas net begonnen dus we kunnen pas in 2022 kijken naar het programma. 

Meer over