Facebook viral

13.000 gasten op Temptation-bruiloft Tim en Cherish

Tim van Temptation Island weet het zeker: “Er komt een ring op ’t eind van het laatste kampvuur.” Fans zien een grootste bruiloft tussen Tim en verleidster Cherish wel zitten. De gastenlijst voor de bruiloft telt nu al 13.000 namen.
Althans, op Facebook dan. Het event Bruiloft Tim en Cherish gaat nu al viral. 13.000 mensen hebben aangegeven bij de Temptation-bruiloft te willen zijn, 28.000 twijfelen nog wat ze aan moeten trekken, maar zijn wel geïnteresseerd in een uitnodiging.

Exit Deborah

De vraag is nog maar of iedereen op de gastenlijst welkom is, of dat er ‘no girls allowed’ zijn. Tim is in het programma namelijk niet altijd even trouw. Zijn ring leek in eerste instantie bedoeld voor Deborah, maar na een keer vreemdgaan is hij nu als een blok gevallen voor verleidster Cherish.

Cherish

Aan het einde van aflevering 10 vertelt Tim aan Zwanetta dat hij zijn “Cherry heel gelukkig gaat maken”. Zwanetta heeft een uitnodiging in elk geval al in the pocket, want Tim beloofde haar dat ze volgend jaar op hun trouwfeest staat.

Bruiloft

Dat alle overige 13.000 geïnteresseerden welkom zijn, lijkt niet heel waarschijnlijk. Het Facebook-event is namelijk aanmaakt door ene Henry Mintzberg, die in Indonesië woont. De enige informatie van de grappenmaker over het event is: “Deze meid wil ik koesteren.” Of dat voor Tim altijd zo blijft, zullen we moeten afwachten in Temptation Island.

Meer over:

Reageren