3 Op Reis Roadtrip trekt deze zomer door Europa

29 juni 2016 13:58 | amusement | Door Televizier

© BNN

3 op reis gaat in de zomer van 2016 op roadtrip en wel door Europa. Want zoals BNN het zelf zegt: "we willen allemaal de mooiste plekken op aarde zien, maar de weg er naartoe is vaak minstens zo leuk!"

Daarom ontdekt Evi Hanssen Scandinavië met een camper en scheurt Jan Versteegh op zijn motor door Zuid-Europa (foto) terwijl Nienke de la Rive Box met een camper door Groot-Brittannië trekt en Chris Zegers in een oldtimer door de bergen rijdt.

Van Spanje tot Oost-Europa

Ondertussen laat Gwen van Poorten 'haar haren wapperen' in een jeep in de buurt van de Middellandse Zee. Geraldine Kemper crosst in een terreinwagen door het ruige landschap van Oost-Europa en Filemon Wesselink ontdekt een Spaans eiland met, jawel, de benenwagen.

Winactie

Welke landen en plaatsen de zeven presentatoren precies aandoen is nog niet bekend. Vanaf 30 juni start BNN online een winactie. Door te raden welke routes Geraldine en co afleggen, maak je kan op een 'vette reis'. Kijk op 3opreis.bnn.nl en houd hun Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.

3 op reis roadtrip is vanaf zondag 17 juli om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Meer over