3 redenen waarom boer Geert en Hetty nog samen zijn - en 3 waarom niet

In aanloop naar de BZV-ontknoping zet Televizier op een rij waarom de boeren nog samen zouden zijn met hun vrouwen - en waarom juist niet. Vandaag: boer Geert.

Boer Geert was met afstand de meest besproken deelnemer van dit seizoen Boer Zoekt Vrouw. Bij de dagdate begon de Groningse agrariër zijn vrouwen al aan te raken: hij wilde ze allemaal ruiken, voelen en proeven. Vooral in de logeerweek verbaasden kijkers zich over Geerts gedrag, omdat hij Mary, Ada én Hetty volop knuffelde en zoende. De vrouwen leken het echter geen probleem te vinden en waren helemaal weg van Geert.

Het liefst had Geert Ada en Hetty allebei 'gehouden', maar uiteindelijk koos de boer voor Hetty, met de woorden 'je bent de liefde van m'n leven, wil jij je leven met me delen?'. Zondag zien we of de twee inderdaad nog steeds hun leven met elkaar delen. Spannend!

Televizier zet alles even op een rijtje: drie redenen waarom Geert en Hetty nog bij elkaar zouden zijn en drie waarom het toch zou kunnen mislukken tussen de twee.


Waarom zijn boer Geert en Hetty nog bij elkaar?


1)
 Boer Geert had een ontzettend enthousiaste, lieve, grappige, gezellige, positieve vrouw in huis tijdens de logeerweek. Inderdaad, Ada. Als Geert de Brabantse Hetty zelfs verkiest boven deze droomvrouw (voor wie de mannen nu in de rij staan), dan moet Hetty voor hem wel de ideale partner zijn!

2) Geert kon vanaf het begin al niet van Hetty afblijven. Nu was dat bij de andere vrouwen ook wel min of meer het geval, maar toch: het is duidelijk dat hij graag héél dichtbij haar is.

3) Hetty is een rustige, beheerste dame. Ze kan de altijd drukke en aanwezige Geert tot rust brengen en daardoor brengen ze elkaar mooi in evenwicht.


Waarom zouden boer Geert en Hetty uit elkaar zijn?


1)
 Tijdens de citytrip op Lanzarote zagen we opeens een heel andere Geert dan we gewend waren. De onzekerheid sloeg toe: kon Hetty zijn ADHD wel aan? Om haar duidelijk te maken hoe graag hij met haar verder wil, zocht hij weer veel lichamelijk contact ("'Ik zal je laten voelen hoe blij ik met je ben"), maar Hetty leek hier niet zo van gediend.

2) Geert heeft al eens laten vallen dat hij zich erover verbaasde dat hij verliefd werd op een vrouw van zo 'ver weg'. Is de afstand tussen de Groningse boerderij en het strak ingerichte Brabantse appartement vol met Romeinse beelden toch te groot?

3) Kan Hetty de grote media-aandacht voor Geert wel aan? De boer stond de afgelopen maanden al volop in de belangstelling en het grote Geert-voedselimperium dat binnenkort misschien wel over de hele Benelux wordt uitgerold, zal ook voor een hoop aandacht zorgen.


Al met al is het erg spannend of boer Geert en Hetty inmiddels nog steeds aan elkaar voelen, ruiken en proeven. We zien het zondag in de ontknoping van Boer Zoekt Vrouw!


Lees ook:

Reageren