3 redenen waarom boer Jan en Rianne nog samen zijn - en 3 waarom niet

19 maart 2015 15:08 | amusement | Door Televizier

© KRO

In aanloop naar de BZV-ontknoping zet Televizier op een rij waarom de boeren nog samen zouden zijn met hun vrouwen - en waarom juist niet. Vandaag: boer Jan.

Boer Jan is misschien wel de meest 'gewone' boer uit dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hij is niet zo stil als Bertie, niet zo handtastelijk als Geert, niet zo onzeker als Theo en niet zo knap als Tom. Gewoon een Texelse schapenboer die op zoek is naar de liefde. En die liefde lijkt hij te hebben gevonden, want hij had meteen een enorme klik met Rianne. Zondag zien we of daar een relatie uit is voortgekomen.

Televizier zet alles even op een rijtje: drie redenen waarom Jan en Rianne nog bij elkaar zouden zijn en drie waarom het toch zou kunnen mislukken tussen de twee.


Waarom zijn boer Jan en Rianne nog bij elkaar?


1)
 Jan en Rianne zijn dezelfde types. Ze hebben dezelfde humor en houden ervan om lekker te dollen met elkaar. In de Irish pub in Dublin bleek dat ze ook dezelfde mening hebben over uitgaan. "Ik heb een beetje een saaie mus getroffen hier," zei Jan over zijn droomvrouw, "maar dat past precies bij mij." "Ja, ik ben heel saai," legt Rianne uit. Ondanks het enorme tempo waarmee ze haar bier opdronk, vertrouwde ze de kijker toe: "Elke week de kroeg in is niks voor mij!"

2) Ook over hun toekomstplannen zijn Jan en Rianne het roerend eens. Ze willen graag kinderen, maar dan eerst trouwen. Waar de andere Boer Zoekt Vrouw-stellen elkaar nog wat voorzichtiger aftastten tijdens de citytrip, keken de Texelse boer en Rianne al ver vooruit. Het zou ons niets verbazen als de twee nog dit jaar in het huwelijksbootje stappen.

3) Rianne voelt zich blijkbaar zo op haar gemak bij Jan dat het haar helemaal niets uitmaakt om op de citytrip gewoon weer dezelfde kleding aan te trekken als in de logeerweek. En zo zagen we Rianne in Dublin verschijnen in haar vertrouwde blauwe coltrui. Je weet wel, die zo goed matchte bij de badkamer van Jan.


Waarom zouden boer Jan en Rianne uit elkaar zijn?


1)
 Die katten! Ja ja, die katten. Rianne heeft vier mega-katten door haar huis lopen en Jan werd bij zijn eerste bezoekje aan haar stulpje nogal overvallen door die beesten. De boer zei het volgende daarover: "Ik moet ze eigenlijk niet zien, niet merken dat ze binnen zijn. Ik ben een boer hè? En beesten horen in de stal." Nou, dat wordt een breekpunt!

2) Als boer Jan en Rianne niet meteen gaan samenwonen, is het dan wel te doen voor Rianne om steeds op en neer te gaan naar Texel? Ondanks de onvolprezen kattencam waarmee ze haar langharige vriendjes op afstand in de gaten kan houden, zal het heel wat zijn om steeds maar op die boot te moeten stappen!

3) Jan en Rianne houden er heel andere ideeën op na over babynamen. Waar Jan zijn kroost het liefst als Milouska en Alana door het leven zou laten gaan, geeft Rianne de voorkeur aan dubbele namen zoals Charlotte-Sophie. Milouska vindt Rianne te Pools, Alana te Turks... En Jan vindt een dubbele naam dan weer zo wat.


Spannend hè, wat de uitkomst wordt? Zondag zien we hoe het afloopt met Jan en Rianne in de ontknoping van Boer Zoekt Vrouw.


Lees ook:

Meer over