3 redenen waarom boer Theo en Nancy nog samen zijn - en 3 waarom niet

20 maart 2015 14:36 | amusement | Door Televizier

© KRO

In aanloop naar de BZV-ontknoping zet Televizier op een rij waarom de boeren nog samen zouden zijn met hun vrouwen - en waarom juist niet. Vandaag: boer Theo.

Boer Theo had het niet makkelijk in Boer Zoekt Vrouw. Het begon allemaal heel zonnig, in de kasteeltuin bij de speeddates, waar de boer allerlei cadeautjes kreeg (zoals een Laurel & Hardy-doos!) en vijf leuke vrouwen uitkoos voor de dagdate. Maar tijdens dat uitje, waarbij Theo en zijn ladies kookten en zeekoeien voerden, bleken twee vrouwen zelf af te haken.

Zo bleven alleen nog Sandra, Ria en Nancy over voor de logeerweek, en nadat Theo Sandra naar huis had gestuurd, koos Ria ervoor om zelf te vertrekken: ze vond Theo wel lief, maar was niet verliefd. En zo bleef de boer alleen met Nancy over. Zondag zien we bij de reünie eindelijk of het wat is geworden tussen Theo en Nancy.

Televizier zet alles even op een rijtje: drie redenen waarom Theo en Nancy nog bij elkaar zouden zijn en drie waarom het toch zou kunnen mislukken tussen de twee. Hou je vast!


Waarom zijn boer Theo en Nancy nog bij elkaar?


1)
 Theo en Nancy vullen elkaar goed aan. Nancy is pittig, misschien soms iets té pittig, en Theo is lief, misschien soms iets té lief. Wat ons betreft kunnen ze elkaar in evenwicht houden!

2) Hoe moeizaam het in de logeerweek ook was, langzaam lijken Theo en Nancy naar elkaar toegegroeid te zijn. Er is zelfs lichamelijk contact: bij een strandwandeling hielden ze elkaars handen vast en op citytrip in Oslo tilde Theo zijn droomvrouw op toen zij door een raam wilde kijken, waarbij hij zomaar haar billen aanraakte!

3) Het laatste tafereel uit Oslo was ontzettend romantisch en dat had alles te maken met een kaars. Nancy gaf Theo bij de speeddate, hun eerste ontmoeting, een stukje van een kaars in de vorm van een hart; de andere twee delen zouden volgen als ze uiteindelijk met elkaar zouden eindigen. En jawel, op het terras in Oslo voegden Theo en Nancy de kaarsstukjes bij elkaar en staken ze het hart in vuur en vlam. Ahhh!


Waarom zouden boer Theo en Nancy uit elkaar zijn?


1)
 Stel je voor dat een man en een vrouw samen een weekendje weg gaan, naar Oslo bijvoorbeeld, om met elkaar de ware liefde te vinden. En dat ze dan bij de balie in het hotel staan, waar dé vraag wordt gesteld: een tweepersoonskamer of twee eenpersoonskamers? En dat de man verwachtingsvol kijkt. En dat de vrouw dan zegt: doe maar twee eenpersoonskamers. Dat zou pijnlijk zijn toch?

2) Nancy is erg kritisch en zal waarschijnlijk niet zomaar verliefd worden. We horen haar vooral veel twijfelen, met maar af en toe voorzichtig een positieve noot over Theo. Misschien aarzelt Nancy toch te veel om met de boer door te gaan.

3) Ook het potje Mens-erger-je-niet zit nog vers in ons geheugen. Wat hadden we toen een medelijden met Theo! We willen de boer één advies geven: als je een spelletje uitkiest voor met z'n tweeën, neem dan iets anders dan Mens-erger-je-niet. Kies desnoods Pim-pam-pet of memory, maar NIET Mens-erger-je-niet.


Hopelijk hoeven we ons zondag niet te ergeren en loopt het gewoon goed af met Theo en Nancy. We gaan het beleven in de ontknoping van Boer Zoekt Vrouw!


Lees ook:

Meer over