3 redenen waarom boer Tom en Rimke nog samen zijn - en 3 waarom niet

In aanloop naar de BZV-ontknoping zet Televizier op een rij waarom de boeren nog samen zouden zijn met hun vrouwen - en waarom juist niet. Vandaag: boer Tom.

Boer Tom kreeg een recordaantal van 1808 brieven, dus het was een hele klus om daar zijn perfecte vrouw uit te halen. Zondag komen we erachter of het is gelukt, want dan zien we of de boer samen met Rimke naar de reünie komt of toch alleen.

Televizier zet alles even op een rijtje: drie redenen waarom Tom en Rimke nog bij elkaar zouden zijn en drie waarom het toch zou kunnen mislukken tussen de twee.


Waarom zijn boer Tom en Rimke nog bij elkaar?


1)
Rimke is een boerendochter en weet dus precies hoe het boerenleven in elkaar zit. In de logeerweek bleek al dat zij veel beter paste in het leven van Tom dan de andere logees, Lotte en Leonie.

2) Tom was heel serieus met zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Hij was vastbesloten zijn droomvrouw te ontmoeten.

3) Tom maakte een ontzettende goede beurt bij zijn aanstaande schoonvader. Stoffel kreeg bij zijn eerste ontmoeting met Tom een jong katje van hem, dat kon helpen om de muizen van de boerderij te verjagen. Rimkes vader was laaiend enthousiast over de boer.


Waarom zouden boer Tom en Rimke uit elkaar zijn?


1)
Het gaat er nogal traditioneel aan toe op de boerderij in Nieuwe Niedorp.
Boer Tom wil het liefst een vrouw die elke dag zijn boterhammetjes brengt en op het kennismakingsfeestje stonden de vrouwen en de mannen apart van elkaar. Toen Rimke even naar beneden kwam, leek het net alsof zij een serveerster was die eten moest komen brengen! Houdt Rimke dat wel vol?

2) "Waar denk je aan?" vroeg Tom aan Rimke tijdens de citytrip. "Niks," was het antwoord van de Friese blondine. Al snel bleek dat hetzelfde voorval eerder ook al had plaatsgevonden. Geen goed teken!

3) Tom leek nogal gematigd tijdens het reisje naar Dubrovnik. Toen Rimke aan haar boerenhunk vroeg of hij verliefd was, antwoordde hij voorzichtig: "Ik denk het wel." Is zijn enthousiasme over Rimke toch afgenomen?


Zondag ontdekken we in de Boer Zoekt Vrouw-ontknoping of het is iets geworden tussen boer Tom en Rimke. Wij kunnen niet wachten!


Lees ook:

Reageren