3Lab met Douwe Bob, Broederliefde en Klaas van der Eerden

28 juli 2017 09:15 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO1

De NPO experimenteert ook dit jaar met nieuwe formats tijdens 3Lab. AVROTROS heeft haar drie pilots bekendgemaakt en die zitten bomvol bekende namen.

Tijdens 3Lab is NPO 3 een proeftuin voor nieuwe formats en programmaideeën. De meest gewaardeerde pilots maken kans een echte serie te worden. Namens AVROTROS dingen de volgende drie mee.

Douwe Bob's Living Room ft. Michiel Romeyn

In deze absurdistische muzikale show ontvangt Douwe Bob muziekvrienden als Danny Vera en De Staat om samen muziek te maken. De komische noot is in handen van Michiel Romeyn die Theo speelt, een norse studiomanager die z'n handen vol heeft aan Douwe en z'n eigen familie. Douwe Bob's living room is 15 augustus te zien om 21.40 uur op NPO 3.

Het Beest In Klaas

Komiek Klaas van der Eerden onderzoekt hoe hij de supertalenten van dieren kan benaderen. De mens kan alles wel aardig, maar hoe kun je net zo snel zien, horen of bewegen als een dier? In deze aflevering onderzoekt Klaas roofvogels en probeert hij net zo'n vlugge vrije val te maken als de slechtvalk. Ook antwoord op de vraag of de mens op z'n eigen spierkracht kan vliegen.
Het beest in Klaas is 14 augustus te zien om 20.25 uur op NPO 3.

Broederliefde

De succesvolle rapformatie begonnen als straatschoffies in de Rotterdamse wijk Spangen en zijn hun roots nooit vergeten. In deze serie gaan ze terug naar waar het begon en doen ze een poging het leven van anderen beter te maken. Met 48 uur op de klok buigen ze zich over urgente hulpvragen onder het motto "Broederliefde helpt. En snel.".
Broederliefde is 16 augustus te zien om 20.15 uur op NPO 3.

Meer over