4 nieuwe verleiders in Temptation Island

Vanaf volgende week lopen de spanningen hoog op in Temptation Island. Vier nieuwe vrijgezellen maken in aflevering vijf hun entree en zij komen vast niet gezellig een kopje thee drinken. 

Natasja, Lynn, Ardian en Boy zijn de nieuwe verleiders die hun best gaan doen om de stellen uit elkaar te drijven. De koppels gaan volgende week opnieuw op date en krijgen de keuze: zelf een partner kiezen of zich laten verrassen door een ‘mystery date’.

De vier nieuwe vrijgezellen

Natasja (26)

Afbeelding

 ©VIJF

Natasja is geboren in Barcelona en woont nu in Rotterdam. Een half jaar lang woonde en werkte ze op Ibiza. Na een relatie van zes jaar is ze nu alweer twee jaar vrijgezel.

Lynn (24)

Afbeelding

©VIJF

Lynn houdt van luxe en verwend worden. Ze laat zich graag op champagne trakteren en ze weet precies hoe ze mannen om de vinger kan winden.

Ardian (21)

Afbeelding

©VIJF

Deze Kosovaars-Oostenrijkse Don Juan heeft al tientallen vrouwen veroverd. Zijn grootste troef? Z’n blauwe ogen.

Boy (26)

Afbeelding

De Haagse Boy begon op zijn 15e met het verslinden van vrouwen. Hij heeft de afgelopen tien jaar niet stil gezeten, want Boy heeft al 250 bedpartners achter de rug. In Nederland staat Boy inmiddels bekend als Channing Tatum.

Beelden

Donderdag zullen de gemoederen ook al hoog oplopen. De koppels krijgen dan voor het eerst beelden van elkaar te zien tijdens het kampvuur. Bij de vier vrouwen groeit het verlangen om hun vriendjes terug te zien. Maar bij het zien van de eerste beelden, lopen de emoties hoog op.

Temptation Island

In Temptation Island worden vier koppels elf dagen lang van elkaar gescheiden. Ze hebben allemaal één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. En dat is niet makkelijk, want acht hitsige mannen en acht verleidelijke vrouwen doen er alles aan om de koppels voor zich te winnen.  

Lees ook: Dit kost een Temptation Island-ster  voor een avondje 

Meer over:

Reageren