Lekker lipsyncen

Aankomend seizoen van Make Up Your Mind bevat nieuwe spelelementen

24 maart 2023 17:51 | amusement | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Binnenkort gaan 25 nieuwe bekende Nederlanders zich laten transformeren tot dragqueens in Make Up Your Mind. De hakken, spectaculaire outfits en glitters vliegen weer in het rond en dit keer komen er ook verrassende nieuwe twists in het programma.

Dat onthult RTL samen met de eerste beelden.

Strijd

Carlo Boszhard presenteert wederom het programma. De vijfkoppige drag-vakjury onder leiding van Miss Envy Peru, en wekelijks een wisselend gast-dragjurylid, bepaalt wie er doorgaat naar de volgende ronde en wie er afvalt. Elke ronde presenteren de deelnemers zich.

Afvallers

In de eerste ronde op de catwalk, gaan ze een lipsync-duel aan met de anderen en vertellen ze in de laatste ronde waarom ze moeten winnen in een victory speech. De twee panels met teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer moeten raden wie de bekende Nederlanders zijn onder alle make-up en grote outfits. 

Twists

Nieuw dit seizoen is dat de afvallende deelnemer in de eerste ronde alsnog zijn voorbereide lipsync in de studio mag laten horen. Daarnaast gaan ook na de tweede ronde twee queens in de gevarenzone belanden, maar valt er vooralsnog niemand af. Deze twee queens moeten op het podium strijden voor een plek in de laatste ronde. En dat maakt dat de allerlaatste ronde in een aflevering nog spannender wordt. Niet twee, maar drie queens strijden dan mee voor een plek in de finale van Make Up Your Mind

En dit zijn de eerste beelden van dit seizoen.

Make Up Your Mind is te zien vanaf zaterdag 8 april om 20:00 uur bij RTL 4.

Meer over