Achter de schermen bij de Grammy Awards en de Oscars

24 januari 2014 10:16 | amusement | Door Televizier

De komende maanden worden er weer heel wat prijzen uitgereikt. Zender E! is bij de muzikale Grammy Awards, de Britse BAFTA-prijzen en de Oscars.

Ryan Seacrest en Guiliana Rancic doen vanuit LA rechtstreeks verslag van de Grammy Awards en de Oscars. Denk aan xclusieve interviews met de sterren, live vanaf de rode loper. Dichter kom je als Nederlandse tv-kijker niet bij de glitter en de glamour van Hollywood.

De modepolitie

Na de Grammy Awards geeft het kritische modeteam van Fashion Police hun ongezouten mening over de de mode-hits en missers van de beroemdheden. Wat is volgens Joan Rivers, Giuliana Rancic, Kelly Osbourne en George Kotsiopoulus hip? En vooral ook: wat niet?

Overzicht 

E! Grammy’s (de belangrijke muziekprijzen) - 26 januari om 00.00 uur
Fashion Police: The Grammy Awards – 28 januari om 21.30 uur
E! British Academy Film Awards (BAFTA) - 16 februari om 18.15 uur
E! Academy Awards (de Oscars) – 2 maart om 23.30 uur

E! is zender van de maand

In februari bieden UPC en KPN de mogelijkheid om niets te hoeven missen van alle glitter en glamour op de rode loper. Die maand is E! zender van de maand en is het gratis genieten van E! Live from the Red Carpet.

Grammy Awards ook op Nederland 3

Liefhebbers van muziek kunnen de Grammy Award-show zien op Nederland 3. BNN zal deze uitzenden op zaterdag 1 februari 2014, om 20.55 uur. 

De Oscaruitreiking wordt in Nederland live uitgezonden door Film 1.

Meer over