Leuk

Ad Visser hoopt op uitnodiging voor The Masked Singer

27 december 2021 09:40 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Ad Visser hoopt zijn opwachting te maken in het vierde seizoen van The Masked Singer. De 74-jarige televisiecoryfee is fan van het immens populaire RTL4-programma.

“Soms denk je bij een formule: dit zit niet goed in elkaar. Maar The Masked Singer is toch fantastisch. Dat je zegt: we stoppen lekker iemand in een pop”, zegt de 74-jarige Visser in gesprek met NPO Radio 1.

Muziek

De voormalig TopPop-presentator volgt bij aanvragen van tv-klussen altijd zijn gevoel, maar bij The Masked Singer is hij er al uit. “Mijn standpunt is dat ik geen tijd wil besteden aan dingen die ik niet interessant vind”, vervolgt Visser. “k zou nooit in een programma muziek draaien en daarna zeggen: dat vind ik niet mooi. Dat is zonde van de tijd. Ik vergeet muziek die ik niet mooi vind ook altijd weer.”

Album

De coryfee had daarnaast nog ander nieuws te delen. Er komt nieuwe muziek aan. “Ik had tijdens covid eindelijk de tijd om zelf veel nieuwe muziek te maken. Echt muziek waarvan ik denk: dit is precies zoals ik het zou willen doen.” Het nieuwe album van Visser moet in 2022, het jaar dat hij 75 wordt, uitkomen.

Meer over