Ada: "Geert wilde Hetty en mij allebei"

Boer Geert wilde zijn vrouwen eigenlijk allebei houden, vertelt Ada. Ze kijkt positief terug op Boer Zoekt Vrouw. "Maar de hoofdprijs, Geert, is aan me voorbijgegaan."

Ada werd in de uitzending gisteren door boer Geert naar huis gestuurd. Ze vertelt nu op de website van Boer Zoekt Vrouw hoe ze terugkijkt op haar deelname en onthult dat Geert eigenlijk helemaal geen keuze wilde maken.

No way

“Hij kon niet kiezen," aldus Ada over haar droomboer. "Hij zei: jullie twee houd ik, dan heb ik gewoon twee vrouwen. Maar no way, dat kan natuurlijk niet. Toen heeft hij toch voor Hetty gekozen en kon ik naar huis.”

Hoofdprijs

Ada bleef na Geerts keuze heel positief en wenste hen alle geluk van de wereld. Toch moest ze wel even slikken: “Ik voel het niet als verliezen, absoluut niet, maar het was even een momentje dat ik dacht: het is klaar, het avontuur is afgelopen nu. En dat is best jammer, want het was één groot avontuur, met als hoofdprijs Geert. En de hoofdprijs is aan m’n neus voorbijgegaan!”

Vriendinnen

Toch is Ada blij dat ze heeft meegedaan aan Boer Zoekt Vrouw. Ook met de andere vrouwen had ze het heel gezellig: "Er was absoluut geen concurrentie: ik heb er twee hele leuke vriendinnen aan overgehouden." Ze staat open voor een nieuwe liefde in haar leven: “Er is vast een hele leuke man die op m’n pad komt. Hij mag komen, ik ben er klaar voor.”

Lees ook: Ons verslag van de aflevering waarin Geert en Bertie een vrouw kozen.

Reageren