Adam zoekt Eva krijgt tweede seizoen, meld je nu aan!

16 april 2014 09:34 | amusement | Door Televizier

De naakte singles uit Adam Zkt. Eva zijn al zeven afleveringen op televisie te zien. De datingshow heeft vooral aan het begin goede kijkcijfers gehad. Reden voor RTL 5 om een nieuw seizoen aan te kondigen.

Het aantal kijkers van Adam Zkt. Eva neemt de laatste paar weken zwaar af. Nog geen 600.000 kijkers stemmen af op de naakte datingshow, die eerder 900.000 kijkers had. Toch ziet RTL 5 wel heil in een nieuw seizoen.

Daten op Mogo Mogo

Het concept is helder: een naakte Adam en een naakte Eva vinden elkaar op het onbewoonde eiland Mogo Mogo en daten een poosje. Vaak is er na een dag sprake van een nieuwe Adam of Eva die de rust komt verstoren en de verhoudingen op scherp zet. De afgelopen weken zagen we onder andere twee Eva's die hun Adam van het eiland wegstuurden en een Eva die haar Adam al bleek te kennen.

Reacties op de blote singles komen er volop. De een ander zapt liever door:

Terwijl de ander graag mee zou doen:

Aanmelden

Voor die laatste categorie is er goed nieuws. Nicolette Kluijver kondigt aan dat er een nieuw seizoen komt van Adam Zkt. Eva en op Twitter is de oproep te lezen.

Ben jij wel in voor een naakt avontuur? Geef je hier op!

Bij de eerste ontmoeting op het onbewoonde eiland blijkt het soms erg lastig om iemand alleen maar in de ogen te kijken.

Meer over