Airen Mylene krijgt nieuw contract bij SBS 6

29 Mei 2015 12:49 | amusement | Door Televizier

© SBS

Airen Mylene heeft vrijdag een nieuw contract getekend bij SBS 6. Ze gaat naast Shownieuws en Surprise Surprise ook het nieuwe seizoen van De 25... presenteren.

SBS 6 verlengt het contract van Airen Mylene. De jonge tv-ster neemt naast haar werk voor Shownieuws en Surprise Surprise ook de show De 25... voor haar rekening. Dat lijstjesprogramma komt vanaf maandag 8 juni terug op SBS 6.

De 25...

"Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS," glundert Airen. "Het is een gezellige club mensen en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om me verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar het presenteren van De 25… dat dit seizoen bol staat van de herkenbare tv-momenten." Het seizoen trapt af met De 25 meest onvergetelijke tv-momenten aller tijden. Later in de reeks volgen thema's als De 25 meest gênante tv-momenten, De 25 populairste tv-typetjes en De 25 meest bizarre reportages aller tijden.

Airen Mylene

SBS-tv-directeur Peter Lubbers is blij dat Airen bij SBS blijft. "Airen bewijst met haar werk voor Shownieuws en Surprise Surprise dat ze een groot televisietalent is, zowel live in de studio als in items op locatie. Wij zijn dus erg trots dat Airen ook de komende tijd bij SBS6 te zien zal zijn." Peter en Airen gingen speciaal samen op de foto:


V Reporter

Airen Mylene maakte haar debuut als presentatrice in het NTR-programma ScienceFlash en werd bij het grote publiek bekend als V Reporter in The Voice Of Holland. In 2013 begon ze bij SBS als verslaggever in Shownieuws, waarna ze de rubriek ook mocht gaan presenteren. Inmiddels is ze een van de vaste gezichten van de vroege editie en valt ze af en toe in bij de late editie. Vorig jaar was Airen in de running voor een Televizier Talent Award.

Lees ook:
Henny Huisman ging op dieet toen hij in Surprise Surprise naast Do en Airen te zien was

Meer over