Ajouad el Miloudi beledigt Patty Brard bij Ranking the stars

14 augustus 2016 12:05 | amusement | Door Televizier

Ajouad el Miloudi krijgt het vanavond in Ranking the stars aan de stok met Patty Brard. Van alle sterren zou de tv-legende volgens Ajouad namelijk het minst voor de samenleving betekenen. 

Ajouad wond er geen doekjes om toen hij naar voren werd gehaald door Paul de Leeuw om de vraag te beantwoorden wie van de tien aanwezige sterren als eerst een straat naar zich vernoemd krijgt. Op de tiende plek zette hij zonder pardon Patty, hij kon namelijk niet bedenken wat de 61-jarige all round entertainer in haar 40 jarige loopbaan zou hebben betekend voor de maatschappij.

Kwaad

Daarmee haalde hij zich de woede van de andere panelleden op de hals. Richard Groenendijk en Bridget Maasland namen het direct voor hun vriendin op en noemden onder meer haar inzet voor homo's in Nederland. Wat Paul de Leeuw betreft mocht er zelfs een hele parkeergarage naar Brard vernoemd worden. Zelf zweeg Patty tactisch: "Ik ga me niet eens verdedigen", zei ze ijzig, terwijl haar blik alles verraade. 

Snotneus

Patty waarschuwde vlak na de opnames al dat deze reeks behoorlijk heftig zou worden. Ze noemde onder meer de uitspraken van Sabia en de rel tussen Wibi Soerjadi en Karin Bloemen. Over haar akkefietje met Ajouad zei ze in Weekend het volgende: "Ik kon niet uitstaan dat die snotneus me had waar hij me hebben wilde. Hij pakte me op een van mijn zwakste plekken, namelijk mijn gevoel."

Meer over