Ajouad El Miloudi neemt deel aan vijftiende seizoen Wie Is De Mol?

5 november 2014 10:15 | amusement | Door Televizier

© Wim Kluvers - KRO

Ajouad El Miloudi is de achtste bevestigde kandidaat van het Avrotros-programma Wie Is De Mol?. De KRO-presentator vertelt dat de eerste aflevering zeer bijzonder wordt.

Ajouad El Miloudi heeft dinsdag in RTL Boulevard bekendgemaakt dat hij deelneemt aan het vijftiende seizoen van het populaire avonturenprogramma Wie Is De Mol?.

Ajouad El Miloudi

Ajouad El Miloudi werd door het showbizzprogramma geïnterviewd vanwege de opening van zijn nieuwe lunchroom. Dit interview veranderde plotseling van inhoud, toen de verslaggever een Wie Is De Mol?-taart zag staan. “Onze verslaggever stond even met zijn mond vol tanden, maar het was al snel duidelijk: Ajouad is een mol-kandidaat!“, aldus RTL Boulevard.

Wie Is De Mol?

Ajouad El Miloudi vertelt dat het een bijzonder seizoen Wie Is De Mol? wordt. “De eerste aflevering was volgens mij ook de grootste mindfuck uit de geschiedenis van Wie Is De Mol?. Ik was na de eerste aflevering spontaan schizofreen”, zegt de Keuringsdienst Van Waarde-presentator.

Kandidaten 

Naast Ajouad doen ook Chris Zegers, Evelien Bosch, Carolina Dijkhuizen, Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg, Pieter Derks en Viktor Brand mee aan Wie Is De Mol?.

Wie Is De Mol? speelt zich dit jaar af in Sri Lanka.

Meer over