Albert Verlinde over vernieuwd RTL Boulevard: ‘weinig inhoud’

Albert Verlinde is niet heel positief over de vernieuwde opzet van RTL Boulevard: “mijn kritisch vermogen zorgde er voor dat het programma iets meer inhoud had dan het nu heeft.”

Albert Verlinde stond aan de wieg van het entertainmentprogramma en maakte de dagelijkse show tot een groot succes. Na vijftien jaar verliet hij in 2016 RTL Boulevard en kreeg het programma een grote make-over en veranderde van opzet.

Ego

Albert was na zijn afscheid nog van plan om niets te zeggen over Boulevard 2.0, maar kan het blijkbaar toch niet laten zijn ongezouten mening te geven. Eerder zei Verlinde: “Af en toe denk ik: ‘je moet je eigen ego iets meer opzij zetten en gewoon lekker sfeer in de studio maken.’

Dezelfde gezichten

In een interview met JFK zegt Albert nu dat hij niet meer verrast wordt door het entertainmentprogramma. "Altijd dezelfde gezichten, dezelfde deskundigen. Wij hadden ook veel dezelfde gezichten, maar die kwamen wel met verrassende onderwerpen. Dat zie ik niet meer."

Kritisch

Die onderwerpkeuze gaat volgens Verlinde ten koste van de inhoud.  "Ik was ook mede-eindverantwoordelijk voor het programma en mijn kritisch vermogen zorgde er wel voor dat het programma iets meer inhoud had dan het nu heeft."

Meer over:

Reageren