Vanwege gezondheid...

Albert Verlinde: 'Patricia Paay wilde zelf weg uit Het Perfecte Plaatje'

3 november 2020 16:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Patricia Paay was dit seizoen de eerste afvaller van Het perfecte plaatje, maar volgens Albert Verlinde zou de diva vrijwillig zijn vertrokken bij het RTL-programma. 

Albert vertelde in Shownieuws contact te hebben gehad met La Paay die tussen neus en lippen door bekende dat ze de eer aan zichzelf heeft gehouden tijdens de opnames.

Roofvogels

Volgens Albert kwam Patricia tijdens de tweede aflevering tot de conclusie dat de fotowedstrijd toch te fysiek inspannend voor haar was. Met name de buitenshoot waarbij ze achter roofvogels aan moest hollen was teveel van het goede voor de 72-jarige polderdiva die in 2018 een nieuwe heup kreeg. Verlinde verklaarde dat Patricia achter de schermen de jury zou hebben geadviseerd haar maar weg te stemmen zodat de negen andere hobbyfotografen veilig waren. Patricia vloog er daarop inderdaad als eerste uit.

Minste foto's

Een woordvoerder van RTL 4 laat echter weten dat er niets van Alberts beweringen klopt: "De vakjury beoordeelt het fotowerk van alle kandidaten, zo ook de foto’s van Patricia. Haar foto’s waren van matige kwaliteit en daarom is zij uit het programma gestemd."

Meer over