Zegt Angela de Jong

Albert Verlinde terug op tv bij John de Mol met soort Boulevard

2 mei 2018 16:16 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL / William Rutten
Tv-columnist en Slimste mens, Angela de Jong van het AD, zegt in haar nieuwste column dat Albert Verlinde een Boulevard-achtig programma gaat maken voor John de Mol.

'De bron is zo betrouwbaar dat ik geen enkele twijfel heb en het daarom maar gewoon opschrijf vandaag: John de Mol werkt inderdaad aan de terugkeer van Albert Verlinde op tv. Het moet vanaf september 2019 te zien zijn op SBS 6. Winston Gerschtanowitz wordt natuurlijk de co-presentator.', schrijft Angela de Jong in het AD.

Kabbeldebabbel

Sinds het afscheid van Albert bij RTL Boulevard in augustus 2016 kwam er veel kritiek op het amusementsprogramma. Of zoiets Angela het verwoordt: 'Het bestaande Boulevard was ooit hofleverancier van alle nieuwtjes op dat vlak, maar kapseist tegenwoordig onder kabbeldebabbelgesprekjes over eten en mode.'

2019

Een terugkeer van Albert en Winston zou een enorme stunt betekenen van John de Mol. Helaas weten we pas volgend jaar of het echt waar is. Onlangs liet Albert al wel weten dat hij de televisie inmiddels een beetje begint te missen.

Meer over