Ali B: The Voice krijgt andere vorm

Ali B is ook dit jaar weer coach bij The Voice of Holland. De rapper wordt blij van alle verandering die John de Mol heeft doorgevoerd. 

De auditiesrondes van The Voice of Holland zijn inmiddels opgenomen. Rapper Ali B is enorm enthousiast over de ontwikkelingen die het programma heeft doorgemaakt. "Elk jaar bekijk ik de aanvraag opnieuw. De makers kwamen met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik wel weer zin in had. Welke dat zijn, mag ik nog niet verklappen. Maar de Voice-coaches in het buitenland zullen versteld staan van hoe wij het hebben aangepakt", vertelt Ali in Metro. 

Ali B

Veel kijkers vinden niet dat een rapper aanwijzingen mag geven aan zangtalent. Ali B ontving het vorige seizoen dan ook de nodige kritiek. Daar trekt de krullenbol zich niks van aan. "Ik ben zelfs in populariteit gestegen bij de kandidaten. Dat komt omdat ze mij vorig jaar gezien hebben. Toen draaide ik als enige voor Jill Helena en heb haar toch naar de finale weten te loodsen. Dat heeft er toe geleid dat ik nu toppers heb. Ik ben er echt trots op om te kunnen zeggen dat ik de beste coach ben om voor te kiezen." 

Underdog

Ali B is blij met zijn rol als underdog. "Ik heb liever dat ze me onderschatten. Zodra ik de favoriet word, kap ik ermee, haha."

Een nieuwe collega van Ali B bij The Voice of Holland is Jamai.

Reageren