Ali B: "Waylon beste coach van The Voice of Holland"

Waylon maakt indruk bij de opnames van The Voice of Holland. Collega Ali B is laaiend enthousiast over de kersverse coach.

"Waylon zit in die stoel alsof hij er al jaren zit", zei Ali B vanochtend op radiozender 100% NL, nu de opnames van The Blind Auditions erop zitten. "Hij kan erg goed kritiek geven, maar ook ontvangen. En daarnaast grappen van mij incasseren. Ik vind het misschien wel de beste coach uit The Voice tot nu toe."

Guus Meeuwis

Naast Waylon is ook Guus Meeuwis dit jaar nieuw in de draaiende stoelen. "Guus is erg lief en aandoenlijk", vindt Ali B. "Hij probeert er af en toe à la Marco Borsato een tegeltjeswijsheid uit te gooien, maar dan klinkt ‘ie als een kind van mij en Miss Montreal van vier jaar."

Succesvol

Guus Meeuwis heeft een vaste plek in het coachteam veroverd, op de plek van Marco Borsato. "Inhoudelijk is hij echt een goeie coach en sowieso de meest succesvolle artiest van ons allemaal", aldus Ali B, die net als Sanne Hans terugkeert in het zevende seizoen.

Anouk

Waylon is vooralsnog slechts een jaartje vervanger van Anouk, die met zwangerschapsverlof is. De zanger gaf eerder aan graag wat seizoenen bij te tekenen als coach. "Mits het me bevalt natuurlijk."

Meer over:

Reageren