Studi-no

'All You Need Is Love kerstspecial keert niet terug in studio'

22 januari 2023 10:36 | amusement | Door Faye Heijnis

© Nick van Ormondt/RTL
De studio was voor sommige kijkers een groot gemis in de laatste All You Need Is Love kerstspecial. Keert dit verbindende element met kerst 2023 wel terug? Robert ten Brink geeft duidelijkheid. 

In coronatijd moest All You Need Is Love het voor het eerst zonder studio doen. De makers waren eigenlijk van plan om de studio na de pandemie weer te herintroduceren, maar ging toch nog voor een studioloze editie. En dat beviel ze wel, vertelt Robert aan RTL Boulevard. "Nu we het resultaat zo hebben bekeken, vond ik dit ook wel heel erg bijzonder en leuk om te doen."

All You Need Is Love niet meer in studio

Een van de belangrijkste redenen om de studio achterwege te laten, is volgens de presentator geld. De kritiek van kijkers dat ze met het ontbreken van de studio een verbindend element missen, weegt daar voor de makers blijkbaar niet tegenop. "Ik denk dat we het de volgende keer weer zonder studio gaan doen", geeft Robert te kennen. 

Robert bevestigt ook dat er voorlopig nog geen eind komt aan zijn presentatie van All You Need Is Love. Hij heeft onlangs opnieuw een contract ondertekend als Dr. Love. 

Meer over