Pak de tissues er maar bij

All You Need Is Love kerstspecial ook dit jaar traditiegetrouw op de buis

30 september 2022 10:31 | amusement | Door Esther Hut

© Nick van Ormondt / RTL

Wat is kerstavond zonder de All You Need Is Love kerstspecial? Voor miljoenen kijkers een jaarlijkse traditie en ook dit jaar brengt Robert ten Brink verschillende liefdeskoppels weer samen tijdens de feestdagen.

Dat vertelde de presentator gisteravond aan tafel bij Jinek.

Dat de tissues ook dit jaar tijdens de kerstspecial er weer bij gepakt mogen worden, is natuurlijk niet echt een verrassing maar een bevestiging is altijd fijn. Robert ten Brink presenteert al dertig jaar het programma en vertelde daarover bij Jinek. Op de vraag of we dit jaar weer een kerstspecial kunnen verwachten, antwoordt Doctor Love dan ook stellig “zeker.”

‘Weten nooit wat er gaat gebeuren’

Daarnaast wil Robert nog wel een misverstand de wereld uithelpen, want vaak krijgt het programma te horen dat mensen al op de hoogte zijn van een hereniging of een bezoek van de presentator. “Op het moment van draaien weten we niet wat er gaat gebeuren en dat zenden we uit. De mensen weten natuurlijk van niks en wij doen alles maar één keer en dat is het dan.”

Miljoenen kijkers

Gelukkig heeft Robert ten Brink na dertig jaar All You Need Is Love nog steeds een kijkcijferkanon in handen. Onlangs kreeg hij namelijk te horen dat zijn andere programma Opvoeden Doe je Zo van de buis gehaald wordt vanwege dalende kijkcijfers.  

Toch voor de zekerheid: de All You Need Is Love kerstspecial is op kerstavond, 24 december, te zien op RTL4.

Meer over