'Slijtageslag'

All You Need Is Love sluit af met moederdagspecial

1 mei 2020 08:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© Nick van Ormondt
All you need is love plakt nog één extra aflevering aan het seizoen en sluit af met een heuse moederdagspecial op zaterdag 9 mei.

Robert ten Brink bevestigt de extra aflevering in een gesprek met BuzzE.

Coronaseizoen

Oorspronkelijk zou All you need is love al op zaterdag 4 april afzwaaien, maar door het uitbreken van de coronacrisis besloot RTL dat het liefdesprogramma langer door mocht. In allerijl gooide de AYNIL-redactie het format om zodat er veilig gewerkt kon worden. Op deze manier werden nog eens vier extra, goed bekeken afleveringen gemaakt.

'Mooi geweest'

Robert is blij met dit seizoen, maar het gaat hem niet in de kouwe kleren zitten: "Met de uitzending van volgende week erbij hebben we er twaalf gemaakt in plaats van zeven. Daarna is het even mooi geweest. Iedereen heeft keihard gewerkt om dit mogelijk te maken. Het ging allemaal wat moeizamer met een kleinere crew, iedereen op afstand en veel vanuit huis."

Love is in the air

Na de moederdagspecial, waar Ten Brink nog niets inhoudelijks over kon zeggen, heeft hij de tijd om bij te komen. Vanwege corona liggen zijn andere tv-plannen stil: "De opnames van Love is in the air gaan niet door omdat alle reizen zijn gecanceld. Wel komt er waarschijnlijk een nieuw seizoen van Bankgiro milljonairs, maar in welke vorm weet ik nog nie

Meer over