Alle gasten Linda's Zomerweek 2017 bekend

5 juli 2017 23:26 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Linda de Mol flikt het 'm weer: ze ontvangt wederom een fikse reeks boeiende en spraakmakende gasten in haar Linda's zomerweek.

De gastenlijst blijft zo lang mogelijk geheim, maar bij de late editie van RTL Boulevard was het Linda zelf die alle namen naar buiten bracht. Het wordt een mix van oude bekenden, verrassende gezichten en spraakmakende combinaties.

Mix & match

Zo ontvangt Linda onder meer Patricia Paay, de vrouw die dit jaar heel wat over zich heen heeft gekregen. Ze neemt plaats naast Jan Versteegh, wiens leven binnenkort volledig op z'n kop komt te staan. Andere combinaties zijn Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap, turnkampioen Epke Zonderland en cabaretière Claudia de Breij. Schrijfster Saskia Noort wordt gekoppeld aan komiek Najib Amhali en VARA-icoon Astrid Joosten maakt een uitstapje naar RTL om samen met Beau van Erven Dorens de avond door te brengen. Wouter Hamel zit ook dit jaar weer achter de piano om de muzikale omlijsting te verzorgen.

Afbeelding

Jaap & Marc-Marie

Het lijkt erop alsof Linda iedereen kan strikken voor haar praatprogramma, maar niets is minder waar. Zelfs als ze eigenhandig de telefoon pakt, wil een gast nog weleens weigeren. Zo houdt Marc-Marie Huijbregts al jaren de boot af omdat hij naar eigen zeggen doodongelukkig zou worden van op tv over zijn privéleven praten. Ook Jaap van Zweden staat al twee jaar op Linda's verlanglijstje, maar de topdirigent heeft nog steeds geen gaatje in zijn overvolle agenda om gezellig een avondje te komen kletsen.

Dit is de volgorde van de gasten

Linda's zomerweek start vanaf maandag 28 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over