Alle gasten van Linda's Zomerweek 2016 bekend

Half augustus is het weer tijd voor de talkshow Linda's zomerweek. De vijf verrassende duo's die bij Linda de Mol op de bank plaatsnemen zijn nu bekend.

Maandag

Op maandag zijn voetbalcoach Ronald Koeman en schrijfster Heleen van Royen te gast bij Linda de Mol. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met de veel jongere Bart.

Dinsdag

Op dinsdag schuiven actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer aan. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist dat hij met Annemarie wilde trouwen.

Woensdag

Een dag later is het de beurt aan GroenLinks-policitus Jesse Klaver en actrice/schrijfster Isa Hoes. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

Donderdag

Donderdag vertellen presentatrice Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk openhartig over hun leven. "Ik ben heel benieuwd hoe Sylvie is," vertelt Linda aan RTL Boulevard. "Ik heb haar grappig genoeg nog nooit ontmoet." Richard vertelt over zijn jeugd op Goeree-Overflakkee en de weg naar een succesvolle carrière in het theater.

Vrijdag

Talkshowhost Humberto Tan en actrice Halina Reijn sluiten op vrijdag de week af. Halina had een hippiejeugd, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, zijn Surinaamse opvoeding en over de waarde van vriendschap.

Lees ook
'Perfecte Sylvie Meis' komt ter sprake in Linda's zomerweek

Linda’s zomerweek is vanaf 22 augustus 2016 een week lang te zien bij RTL 4.

Reageren