Voor de klas

Alle kandidaten bekend voor Saved by the Bell

12 december 2018 13:15 | amusement | Door Televizier

© ANP
SBS heeft onthuld welke BN'ers we allemaal voor de klas zien staan in het nieuwe programma Saved by the bell. Zestien bekende Nederlanders durven het aan en laten zich het hemd van het lijf vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen. 

Dit zijn de nieuwe kandidaten van Saved by the Bell: Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, André Hazes jr en Gerard Ekdom. Een gevarieerde lijst met mensen uit zowel de muziek-, sport- als entertainmenthoek. 

Vragenvuur

De BN'ers hoeven zich niet voor te bereiden op de klassikale overhoring, hun enige opdracht is zo eerlijk mogelijk antwoord geven op de verrassende vragen van de kids. Ook krijgen ze elk een ludieke opdracht: van een dictee tot conditietest. Zo wordt Ronnie Flex opheldering gevraagd om zijn uitgesproken songteksten en mag Tom Dumoulin een verkeerstest maken. 

De eerste aflevering is op dinsdag 8 januari om 21:30u te zien bij SBS. Dit zijn de kandidaten die de lijst compleet maken. 

Meer over