Leuk overzicht

Dit zijn alle kandidaten van het vierde seizoen De Alleskunner VIPS

27 juli 2023 10:38 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
SBS6 begint dit najaar weer met een gloednieuw seizoen van De Alleskunner VIPS waarin diverse bekende Nederlanders hun opwachting maken. Onder meer Boer Geert uit Boer Zoekt VrouwKarin van de Scheetjes en choreograaf Marc Forno zijn van de partij.

Op 2 september gaat hun avontuur van start.

De Alleskunner VIPS

In De Alleskunner VIPS, de spin-off van de reguliere editie, storten diverse bekende kandidaten zich op een gigantische en vooral keiharde afvalrace vol verrassende, bizarre en pittige opdrachten. De deelnemers moeten daarin zien te bewijzen en er is maar één regel: ze mogen niet als laatste eindigen.

De spelletjes kunnen daarnaast vaak niet gek genoeg. Tijdens vorige edities moesten de deelnemers bijvoorbeeld een opgeblazen luchtbed in een klein zakje zien te krijgen, hun gezicht volplakken met post-its en een ijsblok laten smelten met hun eigen lichaamswarmte. Uiteindelijk bewezen Maxim Froger, Jessica Mendels en Mounir Toub al stuk voor stuk een 'Alleskunner' te zijn.

Sonny en Dylan uit MAFS

In het nieuwe seizoen staan er weer een nieuwe BN'ers te trappelen om deel te nemen. Uit de eerste foto's blijkt al onder meer dat de vier leden van formatie Ch!pz de strijd aangaan tegen onder meer boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw, Karin van de Scheetjes, Annebel en René van Temptation Island, Sonny en Dylan van Married at First Sight en Imen en Sarah van Love Island.

Ook zijn Brownie Dutch, presentatrice Vivian Boelen, zangeres Jennifer Ewbankacteur Edo Brunner, Rumag-presentator René Watzema, acteur Sebastiaan Labrie, Idols-held André Pronk, presentator Erik van der Hoff en choreograaf Marc Forno van de partij met nog vele anderen, waaronder ook online content creator en muziektolk Robin Frings. Hij is de allereerste dove kandidaat van de spelshow.

Bekijk hieronder alvast de eerste groepsfoto.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

De Alleskunner VIPS is vanaf 2 september weer iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over