Alleenstaande ouders In Turkije op zoek naar liefde in All Inclusive

Woensdag 7 september start het nieuwe datingprogramma All Inclusive bij Avrotros. In All inclusive reizen twaalf alleenstaande ouders samen met hun kinderen af naar Turkije, op zoek naar een nieuwe liefde. 

In Nederland blijkt dat eeuwige trouw in een kwart van de huwelijk niet haalbaar is. Het toenemende aantal echstcheidingen heeft als gevolg dat er veel alleenstaande ouders zijn, die zich regelmatig eenzaam voelen. In All Inclusive gaan twaalf alleenstaande ouderen daarom op zoek naar een nieuwe liefde.

Pubers

De ouders gaan niet alleen naar de Turkse zon. Niemand kan immers een nieuwe potentiële liefde beter keuren dan de kinderen. Dit kan helpen in de zoektocht naar geluk, maar de ongezouten mening van puberende tieners kan ook een last zijn.

Elkaar leren kennen

In All Inclusive komen de ouders door verschillende activiteiten dichter tot elkaar. De groep gaat bijvoorbeeld surfen, quad rijden, snorkelen en op stap. De activiteiten gebeuren in het gezelschap van hun kinderen, maar de ouders ontmoeten elkaar ook één op één. Onder toeziend oog van de kroost ontdekken ouders of de vakantie enkel zon, zee en strand is, of dat er misschien liefde in het vooruitzicht ligt. 

All Inclusive  is vanaf woensdag 7 september te zien bij Avrotros op NPO 3. 

Reageren