Mis het niet!

De allereerste beelden van Het Perfecte Plaatje op Reis 2024 zijn verschenen

1 mei 2024 12:01 | amusement | Door Judith Regeling

© Instagram (@Williamrutten)

Het duurt nog twee weken voordat we weer massaal kunnen genieten van een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis, maar niet getreurd, William Rutten deelt nu alvast de allereerste beelden.

Wie-o-wie zal er dit jaar met de winst vandoor gaan?

Lees ook: Alles over Het Perfecte Plaatje op Reis 2024 

Het Perfecte Plaatje op Reis

Het is de makers van het populaire RTL4-programma Het Perfecte Plaatje op Reis in ieder geval weer gelukt om een gevarieerd groepje aan bekende Nederlanders te strikken. Zo zien we in het aankomende seizoen onder meer hoe GTST-ster Sophie Bouquet, presentatrice Gallyon van Vessem, actrice Susan Visser en PowNed-verslaggever Mark Baanders de strijd tegen elkaar aangaan. Ook nemen ze het op tegen rapper Leafs, musicalster April Darby, zanger Danny de Munk, presentatrice Fresia Cousiño Arias en presentator Kaj Gorgels. Dit doen ze in het prachtige Thailand.

Spannende opdrachten 

Wat voor opdrachten ze daar allemaal te wachten staan, blijft natuurlijk nog even een verrassing. Wel wordt uit de onderstaande beelden duidelijk dat zomaar een plaatje schieten makkelijker lijkt dan het is. Danny de Munk vergelijkt zijn avontuur dan ook al met zijn carrière ‘net een dood spoor’ en zit Susan Visser vol paniek.

Benieuwd waarom? Bekijk hieronder snel de video!

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf woensdag 15 mei wekelijks te zien op RTL4 en Videoland.

Meer over