Let the games begin!

Dit zijn de allereerste beelden van The Talent Scouts van SBS6

30 juni 2023 09:49 | amusement | Door Judith Regeling

© WDG Photography
Op zaterdag 8 juli gaat het nieuwe muzikale programma The Talent Scouts van start. SBS6 heeft daarom nu alvast de allereerste beelden gedeeld.

Bereid je voor op nieuwe talenten en krachtige optredens.

Lees ook: Zo gaat The Talent Scouts precies in zijn werk 

The Talent Scouts

De eerste aflevering van The Talent Scouts moet nog op televisie komen, maar nu al wordt de muzikale talentenjacht van Talpa vergeleken met The Voice of Holland. In beide shows zijn er namelijk geen juryleden, maar coaches (of in dit geval: scouts) die proberen de beste talenten in hun team te krijgen. 

Waar The Talent Scouts zich alleen onderscheidt, is dat de bekende artiesten als Angela Groothuizen, Flemming, rapper Donnie, dj Nicky Romero en Tabitha de deelnemers niet kunnen overtuigen met mooie praatjes, maar door geld in te zetten. De scouts krijgen ieder 5.000 per auditie-aflevering om te investeren in nieuw Nederlands toptalent. Maar ze zijn gewaarschuwd: alleen de persoon die het meest geld biedt, mag een talent verwelkomen in zijn of haar team.

Eerste beelden

Wat dat voor invloed gaat hebben op de dynamiek, moet blijken. Uit de eerste onderstaande twee video's blijkt wel dat alle vijf de scouts behoorlijk fanatiek zijn. 

The Talent Scouts is vanaf 8 juli iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. 

Meer over