Komt-ie

Alles wat we weten over Expeditie Robinson 2024

24 juni 2024 10:00 | amusement | Door Judith Regeling

© Shotbysud
De zomer moet misschien nog beginnen, maar stiekem kijken we al uit naar het najaar en dan vooral naar een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. In dit artikel blikken we alvast vooruit.

Ben jij er wel al klaar voor?

Wat is Expeditie Robinson?

Als er een programma van RTL4 eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, is het Expeditie Robinson wel. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat in dit realitysurvivalprogramma diverse BN'ers de strijd met elkaar aangaan op een onbewoond eiland. Ze moeten het hoofd zien te bieden aan weinig eten, onrustige nachten, ingewikkelde proeven en vooral de omgang met elkaar. 

Wie nergens bijhoort, heeft grote kans om tijdens een van de eilandraden naar huis te worden gestuurd. Vorig jaar won Willem Voogd

Lees ook: Nicolette Kluijver onthult nieuw spelelement Expeditie Robinson: 'Gaat alles op z'n kop zetten' 

Wie doen er mee aan Expeditie Robinson 2024?

RTL heeft momenteel nog niets losgelaten over het deelnemersveld van Expeditie Robinson 2024, maar online gonst het al wel van de geruchten. Zo zouden onder meer Justine Marcella, Thomas van der Vlugt, Nouchka Fontijn, Julie Reinders, Rikkie Kolle, Farja Farvardin, Maud Hawinkels en Ymre Stiekema, Sergio Hasselbaink en Kiran Badloe gespot zijn in het vliegtuig van Amsterdam naar Singapore.

Verder vermoeden veel mensen dat ook Billy Dans, Marijn Kuipers, Jamie Kames, Vincent Visser, Timor Steffens en Ouassima Tajmoet dit jaar van de partij zijn. Of een van deze mensen echt deelneemt, moet blijken. De verwachting is dat RTL rond augustus dit jaar de daadwerkelijke namen onthult.

Wie presenteren Expeditie Robinson 2024?

De afgelopen jaren is het realitysurvivalprogramma van RTL al door behoorlijk wat mensen gepresenteerd: van Ernst-Paul Hasselbach, Eddy Zoëy, Evi Hanssen, Dennis Weening tot recenter namen als Rick Brandsteder en Kaj Gorgels. In 2024 is het wederom de beurt aan Nicolette Kluijver. Zij wordt ook dit jaar bijgestaan door Art Rooijakkers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)


Wanneer is Expeditie Robinson 2024 op televisie te zien?

Vorig jaar was de eerste uitzending te zien op zaterdag 2 september en het vervolg op zondag 3 september, maar dit jaar is dat een ander verhaal. Expeditie Robinson 2024 is vanaf zondag 1 september wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL4 en Videoland.

Expeditie Robinson is ieder jaar te zien op RTL4 en Videoland.

Meer over