Overzicht

Alles wat we weten over Wie Is de Mol? 2024

21 november 2023 10:30 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Aan het begin van het nieuwe jaar komt AVROTROS weer met een gloednieuw seizoen van Wie Is de Mol?. Om ons allemaal goed voor te bereiden, hebben we alvast de belangrijkste feitjes op een rijtje gezet.

Het duurt hopelijk nog maar even!

Lees ook: Alles over Wie Is de Mol? 2024 

Wie Is de Mol? 2024

We kunnen natuurlijk beginnen met een ellenlange beschrijving van Wie Is de Mol? 2024, maar laten we eerlijk zijn: daar zit volgens mij niemand op te wachten. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat er in dit programma slechts één ding echt belangrijk is: de ware identiteit van de bedrieger achterhalen. Eén iemand probeert de spelletjes op een sluwe wijze te laten mislukken om zo te voorkomen dat er geld in de pot komt. De andere deelnemers moeten raden wie deze dubbelrol speelt en dus in de voetsporen treedt van Jurre Geluk

Daniël Verlaan, Jurre Geluk en Ranomo Kromowidjojo voor Wie Is de Mol?
Daniël Verlaan, Jurre Geluk en Ranomo Kromowidjojo voor Wie Is de Mol?

Waar speelt Wie Is de Mol? 2024 zich af?

Elk jaar reizen de makers van Wie Is de Mol? samen met een compleet nieuwe lichting kandidaten af naar een plek op deze aardbodem om daar het spel op te nemen. De vraag blijft altijd echter: waar? Rik van de Westelaken wilde er in oktober van dit jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala nog niets over kwijt, maar op vrijdag 17 november kwam dan wel het hoge woord eruit: Wie Is de Mol? 2024 speelt zich af in... Mexico! 

Benieuwd hoe dat eruitziet? Dat zie je in de onderstaande video. 

 

Wie doen er mee aan Wie Is de Mol? 2024?

De geruchtenmolen over wie er dit seizoen te zien zouden zijn, draaide al even. Maar eindelijk is het deelnemersveld bekend. Samen met Rik van de Westelaken zijn onder meer wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks en Oogappels-acteur Jeroen Spitzenberger afgereisd naar het prachtige Mexico. Ook cartoonist Jip van den Toorn, dragartiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen, artiest Rosario Mussendijk en presentatrice Tooske Ragas zijn van de partij.

Wie van hen daadwerkelijk de opvolger wordt, blijft natuurlijk nog wel even de vraag.

Kandidaten Wie Is de Mol? 2024
Kandidaten Wie Is de Mol? 2024

Wanneer is Wie Is de Mol? 2024 te zien?

Tot slot weten we natuurlijk ook wanneer de zoektocht naar de Mol van dit jaar van start gaat. Schrap dus maar gauw al je plannen voor zaterdag 6 januari 2024 (als je die al had), want AVROTROS heeft bevestigd dat op die dag het programma weer wekelijks om 20:30 uur te zien zal zijn op NPO1.

Wil je nu niets missen van Wie Is de Mol? 2024? Houd dan deze pagina goed in de gaten

Meer over