Geen dag zonder dochter

Amanda Balk zou nooit meer meedoen aan programma als De gouden kooi

Amanda Balk doet nooit meer mee aan een programma waarin ze opgesloten wordt. De 32-jarige realityster deed in 2006 mee aan De gouden kooi, maar moet daar nu met geen haar op haar hoofd meer aan denken.

"Ik had totaal geen contact met het normale leven. Toen ik daar weer in terugkeerde, viel dat me zwaar. Inmiddels ben ik moeder en kan ik het me niet meer voorstellen dat ik zoiets zou doen; ik kan geen dag zonder mijn dochter", vertelt Amanda in gesprek met VROUW.

Geen spijt

Spijt van haar deelname aan De gouden kooi heeft de ex van dj Afrojack, met wie ze een dochter kreeg, niet. "Ik ben er echt door gegroeid. Dus nee, ik heb er geen spijt van."

Realityserie 

In een interview met &C laat Amanda daarnaast weten wellicht weer een eigen realityserie te willen. Die had ze met Keeping up with the Balkjes, maar daar stopte ze vanwege tijdgebrek mee. "Ik kreeg er geen geld voor, maar door de aandacht kreeg ik wel weer meer opdrachten en bestellingen. Zo zie ik tv: leuk om te doen én een extra verkoopkanaal voor mezelf."

Meer over:

Reageren