Amara Onwuka en Sofie van den Enk in In De Ban Van De Condor

16 april 2015 16:47 | amusement | Door Televizier

Ook Amara Onwuka en Sofie van den Enk doen mee aan vogelspotshow In De Ban Van De Condor. Ze nemen het op tegen onder andere Dan Karaty en Sylvia Geersen.

De EO heeft de volledige deelnemerslijst van In De Ban Van De Condor bekendgemaakt. Naast Sylvia Geersen, Inge IpenburgDan KaratyAjouad El Miloudi, Gallyon van Vessem en Bastiaan van Schaik zijn er nog drie kandidaten: weervrouw Amara Onwuka, presentatrice Sofie van den Enk en acteur Mike Weerts.

In De Ban Van De Condor

In De Ban Van De Condor wordt een 'educatieve gameshow' waarin de BN'ers vogels gaan spotten, in teams met gepassioneerde vogelaars. Gezamenlijk spijkeren ze hun kennis over vogels bij en krijgen ze tests voorgeschoteld. In elke aflevering zijn vier teams te zien. De pechvogels vallen af en worden vervangen door nieuwe spelers. De beste spelers gaan van Nederland via Georgië naar Peru, op zoek naar de indrukwekkende condor.

Eddy Zoëy

Per aflevering zijn er één of twee juryleden. Fervent vogelaar Eddy Zoëy zal plaatsnemen in de jury. In De Ban Van De Condor wordt gepresenteerd door Tooske Ragas, die hiermee haar derde EO-programma te pakken heeft na Van Hollandse Bodem en Zo Zijn We Niet Getrouwd.

Amara Onwuka

Het is voor Amara Onwuka haar eerste BN'er-show. In De Ban Van De Condor is voor de weervrouw het geknipte programma, want ze houdt enorm van de natuur. "Niemand heeft macht over de natuur en het weer," zei ze eerder in een interview met TelevizierHet RTL Weer-gezicht maakt graag iets los bij de kijkers.

In De Ban Van De Condor is in het najaar van 2015 te zien op NPO 1.

Lees ook:
NPO 1 laat BN'ers vogels spotten in In De Ban Van De Condor. 

Meer over