Streaming-tips

Niets leuks op tv? Stream deze zomerse series en films op Amazon Prime Video

12 juli 2021 16:09 | amusement | Door Jorrit van Broekhoven

Of je nu op vakantie gaat of niet: dankzij de laptop of tablet zijn je favoriete streamingdiensten altijd binnen handbereik. Ook deze zomer blijven ze jou voorzien van leuke nieuwe series en films. Hier zie je wat Amazon Prime Video deze zomer voor jou in petto heeft, met elke week een nieuwe zomerse titel.

Cruel Summer

Middelbarescholier Kate Wallis (Olivia Holt) is het populairste meisje van Skylin, Texas. Als zij in de zomer van 1993 spoorloos verdwijnt, lijkt het onopvallende buitenbeentje Jeannette Turner (Chiara Aurelia) haar plek in te nemen. Elke aflevering van de tienerthriller Cruel Summer bestaat uit drie gedeeltes, die spelen in 1993, 1994 en 1995. Langzaam maar zeker wordt zo in tien afleveringen de hele puzzel gelegd van dit spannende verhaal.

Clarkson's Farm

Jeremy Clarkson laat de auto's even voor wat ze zijn. In Clarkson's Farm besluit hij een boerderij te kopen en runnen. Gewaagd en misschien niet heel verstandig, want hij heeft niet echt verstand van het boerenbedrijf. Maar: al doende leert men. Zelfs de grootste Clarkson-haters moesten toegeven dat Clarkson's Farm verdomd goede televisie is.

Meer over Clarkson's Farm bij Guidinc.

Palm Springs 

Deze zomerse comedyfilm gaat je gegarandeerd verrassen. Nyles (Andy Sambers uit Brooklyn Nine Nine) is met zijn vriendin in het zonovergoten Palm Springs voor het trouwfeest van vrienden. Het klikt tussen Nyles en Sarah (Cristin Milioti), de zus van de bruid, en de twee knijpen er samen tussenuit. Dan gebeurt er iets heel merkwaardigs, waardoor het lastig wordt om elkaar te ontlopen of uit Palm Springs te ontsnappen. Een originele comedy met perfect gekozen hoofdrolspelers.

Meer over Palm Springs bij Guidinc.

The Tomorrow War 

Voor visueel spektakel boordevol actie en special effects hoef je deze zomer niet naar de bioscoop. In The Tomorrow War wordt de aarde opgeschikt door soldaten uit de toekomst. Ze vragen de mensen van nu om hulp, omdat ze verwikkeld zijn in een oorlog met buitenaardse wezens en deze dreigen te verliezen. Dan Forester (Chris Pratt) wordt geselecteerd en komt in 2051 oog in oog met de aliens.

Meer over The Tomorrow War bij Guidinc.

Meer over