Anne is terug

Amber Teterissa maakt comeback in Kees & Co

2 maart 2020 19:15 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Kees en co verwelkomt binnenkort een oudgediende terug. Actrice Amber Teterissa (40) neemt de rol van dochter Anne weer op zich in de reboot van de iconische comedyserie.

RTL bevestigde de rentree van Amber in een reactie aan Televizier.nl

Rebelse puber

Tussen 1997 en 2002 was Amber een vaste waarde in de serie als de rebelse tiener Anne die het haar moeder Kees (Simone Kleinsma) met haar gedrag niet makkelijk maakte. Na 2002 verdween Ambers personage langzaam maar zeker naar de achtergrond toen de serie na de dood van vader Ben (Rik Hoogendoorn) steeds meer ging draaien om Kees en buurvrouw Sonja. 

Spanje

Nu blijkt wat er van Anne is geworden: ze woont in Spanje waar Kees geregeld komt overwinteren. Maar dit winterseizoen komt Anne juist naar Nederland en dat betekent dat het volle bak is in huize Heistee. Anne heeft namelijk ook haar nieuwe vriend Pieter meegenomen. Iedereen vindt 't een aardige gozer, maar Annes broer Rudie (Tibor Lukács) kan haar nieuwe vlam niet uitstaan. 

Achter de schermen

Amber heeft zelf na haar vertrek uit de comedyserie vooral in het theater gewerkt. Ze organiseerde kleinschalige Shakespeare voorstellingen en heeft zich ook gestort op regisseren, zo vertelde ze enkele jaren geleden aan RTL Boulevard in een terugblik op haar tijd in Kees & co

Meer over