Sahil Amar Aïssa doet belbus

Amber Kortzorg wordt presentator Kassa

Er zijn grote veranderingen op komst bij Kassa. Brecht van Hulten wordt vervangen door Amber Kortzorg en Sahil Amar Aïssa neemt voortaan de Belbus voor zijn rekening.

Amber Kortzorg heeft al de nodige Kassa-ervaring, ze deed een tijdlang de Belbus en verving Brecht van Hulten toen deze in korte tijd twee keer tegen een hersenschudding aanliep. „Ik vind het een enorme eer Kassa te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega's. Aan een aantal thema's besteed ik graag extra aandacht binnen Kassa, waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen."

Sahil Amar Aïssa

Sahil vervangt Renze Klamer (die het niet zo lang deed) bij de Belbus, de bus die langs gaat bij mensen met klachten en bedrijven die die klachten veroorzaakten. We kennen Sahil van Yung DWDD en van Make Holland great again. Hij kan zijn gevoel voor rechtvaardigheid prima kwijt in de bus. Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!"

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat zendt BNNVARA op 4 januari de Belbus special uit waarin wordt teruggeblikt op de afleveringen van 2019. De Belbus special is op zaterdag 4 januari om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Meer over:

Reageren