Amerikaanse petitie na Trump-video Arjen Lubach

25 januari 2017 15:29 | amusement | Door Televizier

© Merlijn Doomernik / VPRO

Goed nieuws: iemand in de Verenigde Staten heeft het filmpje uit Zondag met Lubach over het Amerika van Donald Trump serieus genomen. Hij of zij is een petitie gestart om Nederland tweede van de wereld te maken!

Op de site van het Witte Huis is het mogelijk om petities aan te maken voor het algemeen belang. Ene P.O. vond na het zien van het Donald Trump-filmpje uit Zondag met Lubach dat Nederland een heel redelijk verzoek had aan The Donald. Amerika staat op de eerste plaats, maar mag Nederland dan op de tweede?

They asked nicely

'The Netherlands has requested, within the scope of the new America first initiatives, to be simply: second. They don't want us to forget about them. So the White House should give them a call. 2nd place is open, and they asked nicely before anyone else. We'll make them great too. We can do it', zo luidt de volledige tekst.

In totaal zijn 100.000 handtekeningen nodig voor verdere actie, maar tot nu toe was slechts een (1) iemand bereid zijn voor- en achternaam in te vullen op de site. Dat moet beter kunnen. Vul dus in die petitie!

De video van Arjen Lubach is inmiddels zo'n 100 miljoen miljard keer bekeken.

Meer over