Dit is wanneer

I Can See Your Voice krijgt nieuwe uitzenddag

24 juni 2022 14:10 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
RTL4 heeft zojuist de volledige planning van augustus onthuld en daarin valt iets op: I Can See Your Voice is vanaf komend seizoen niet meer op de vertrouwde donderdag- of vrijdagavond te zien. 

De muzikale spelshow verschuift namelijk naar de woensdagavond van RTL4.

I Can See Your Voice

In I Can See Your Voice halen zes kandidaten wekelijks alles uit de kast om het panel - dit jaar bestaande uit Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en diverse wisselende BN'ers (die invallen voor de van verkrachting verdachte Danny de Munk) - te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten een paar vals zingende kandidaten tussen. In verschillende rondes vallen er steeds kandidaten af tot er slechts één overblijft. Die kandidaat mag in duet met de gastartiest van de week waaruit moet blijken wat hij/zij is: een nachtegaaltje of toch een valse kraai? 

Vanaf 31 augustus

Voorheen was dit programma steevast op de donderdagavond te zien. Tot het programma begin dit jaar moest invallen voor het wegvallende The Voice of Holland en dus op de vrijdagavond terechtkwam. Komend najaar wordt dat weer anders. Aangezien Fout Maar Goud en Holland's Got Talent die dagen al vullen, verschuift de muzikale spelshow naar de woensdagavond. 

I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over